Blogroll!

Let’s exchange blogroll with mine!

Put this in your blog first~

Name : HELLO☆SILLO

URL : https://hellosillo.wordpress.com

And then, tell me yours.

Let’s be more closer~

-seijurossi-

Advertisements

25 thoughts on “Blogroll!

  1. Dara Daroen says:

    eonni nindirau~~^^
    aku mau tanya dong. itu header eon di sebelah kanan ujung bawahnya kok ada icon twitter, trus kalo di klik bisa ke link acc twitter eon. gimana caranyaaaa T-T aku mau kyk gitu :3 rep ya eon hehhehe ._.

    • Nindirau says:

      Annyeong eonnie~ Nindi imnida. Wah, kita sama-sama suka Donghae lho ^^

      Oke, aku juga udah follow dan masukin blog-nya eonnie di link blogroll-ku. Mind to blogroll-ing me back? 😀

      Salam kenal juga ^^

  2. uftirahma28 says:

    Annyeong, eonnie!

    Namaku Ufti, n namkor-ku Aeru. umur saya 12 (okt 99lines). fandom sy KissMe, ELF, Shawol, Bestfriend, n sone.

    Bias sy : Kevin, Soohyun, n Kiseop (u kiss), Teuki, Yesung, Donghae (suju), Onew n Taemin (shinee), Youngmin (boyfriend), Taeyeon (SNSD)

    Link WP ku : http://uftistory.wordpress.com/
    di-follow ya silahkan gak di-follow juga gpp.

    Salam kenal

    • Sarah says:

      lupa..

      tapi fotonya itu kalo kamu mau nyimpennya, jangan di share dimanapun dulu.. takut ketauan hehehe..

      • Nindirau says:

        wah, akhirnya muncul juga kamu-_-
        aku tahu kok tahu itu kameranya siapa hahaha
        mau dong, pasti mukaku nggak banget deh haha-_-
        oke…ngomong2 sinposis starstrucknya manaaa? kamu ga sms balik aku lagi…

        • Sarah says:

          wah, kliatannya udah enggak rahasia lagi nih.. kliatannya udah ketebak ya kameranya siapa..

          aneh emangnya alien? enggak sih… fotonya udah kayak pelukis profesional kok #ciailah#

          yo,, besok copy ya di sekolah sama sekalian starstruck.nya..
          udah tak bales nin.. sorry, aku ngilang karena nglembur lie to me.. hyaaa.. akhirnya tamat juga haha

  3. IJaggys says:

    so how about i request you in a hour now?

    i have new ff its kyuhae’s cast would you mind to help me with the poster………….but actually you know what? cancel my order i know you’ve been busy these days for tryout LOL goodluck! :p

    • Nindirau says:

      hey, sorry for my late reply ;_;

      well, actually i want to help you……. but yeah, as you said, i think i’ve been busy with UP and the other random test ;__; so i can’t help you now………………….sorry T^T

  4. IJaggys says:

    hey babe, i’m here for finally 😀

    just walking arround to your blog clicked random post here and you’ve to know something you’re doing fine at Photoshop! well maybe someday i can request you the poster for my FF {}

    anyway still waiting the sequel of Dating Sucks LOL /give you a thousand hershey kisses/

    • Nindirau says:

      gyahh finally you’re here^^ you know how long i’ve waited for your visitback? *kiddo*

      hey, you’re the first person to say that! i’d love to but don’t blame me if the result was suck xD

      yeah, but it seems that my mind goes stuck everytime i’ve tried to make the sequel-_- mind to help me?:3

      • IJaggys says:

        ah really? i’m sucks at avoiding my lazy bunny to blogwalking or visit back but yeah i do sometimes like now 😀

        well yeah you’re good at poster photoshop hahahaha what’s sucks? thats perfect poster will request you in a time someday 🙂

        …………….if i help you then its not dating sucks again that will be datingg NC LOL LOL LOL :p

    • Nindirau says:

      woaah serius nih chingu? xD iya makasih ya udah sering banget komen di setiap FFku *deep bow*
      barusan bab 2 part 2 nya udah aku publish lho 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s